Zázračnému hojení ran a snižování bolesti pomáhá krystalový cukr.

Už dávno naši prarodiče používali krystalový cukr na různá otevřená poranění. Na začátku je zapotřebí ho dát na poranění ve větším množství, potom ránu obvázat. Při následném převazování poranění se cukru už dává méně, protože rána se rychle hojí. Léčení s cukrem je doslova revoluční léčba. Po použití cukru baktérie nedokážou přežít, baktérie potřebují na množení a růst vodu. Cukr z rány vodu odčerpá, proto baktérie postupně odumírají, rána se hojí rych leji a bez bolestí. Cukr léčí proleženiny, různé vředy, léčí rány i po amputaci končetin, různé rány po operaci. Pacienti, kteří podstoupili léčbu cukrem, byli bez nežádoucích účinků, rány se rýchleji hojily a hojení probíhalo bezbolestně. Jde o léčení finančně nenáročné, nakolik nám stačí jen potravina – cukr, který má každá domácnost v kuchyni. V Evropě už v některých nemocnicích začali pacienty léčit krystalovým cukrem. Pacienti a lékaři vždy říkali: „Konec zdlouhavému léčení poranění ran a bolesti!“

Autor: Miluška Buková